top of page

Meals & nutrition

公開·4名のメンバー

De Hobbit Ebook Nederlands GratisOp internet zijn veel gratis boeken te vinden. We hebben de beste bronnen voor je op een rijtje gezet. Via deze sites kun je direct de mooiste en leukste gratis ebooks downloaden. Met deze gratis Nederlandstalige boeken kun je urenlang lezen!
De Hobbit Ebook Nederlands Gratis


DOWNLOAD: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Furluso.com%2F2u62Ay&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw1_0ZNM0GzqZtWJPJvhiiy3GratisEpub biedt je een overzicht van ebooks in het universele bestandsformaat ePub. Je kunt deze boeken direct gratis downloaden en lezen op je ereader , tablet of smartphone. De selectie is breed, van gratis klassiekers tot moderne lectuur.


Als je meer op zoek bent naar een educatief boek, zit je bij Bookboon goed. Dankzij hun sponsoren kunnen ze gratis tekstboeken aanbieden. Ook hebben ze business ebooks, maar daarvoor heb je wel een premium account nodig. Je kunt wel een periode gratis premium proberen. Je vind er van alles van talen, programmeren, en economie tot marketing en rechten.


Ook bij Google kun je terecht voor gratis ebooks. Uiteraard vind je in de eBookstore ook betaalde boeken, maar er is ook een gedeelte waar alles lekker gratis is. Ze hebben onder andere bestsellers, klassiekers en boeken over bijvoorbeeld de Griekse mythologie en Leonardo Da Vinci. Ook kun je er recensies lezen van andere gebruikers, zodat je een idee krijgt van waar je aan begint.


Ook bij Feedbooks vind je zowel betaalde als gratis ebooks. Om bij de gratis boeken te komen, ga je naar het Public Domain gedeelte en kun je ook weer van alles downloaden. Je kunt hierbij gaan voor verschillende categorieën, die zijn onderverdeeld in fictie en non-fictie. Als je geen zin hebt om alles door te spitten, kun je ook gaan voor de populairste boeken of bijvoorbeeld de nieuwe releases.


Zoals de naam al aangeeft vind je bij ManyBooks veel boeken. Geen miljoenen, maar wel meer dan 33.000 gratis ebooks. Gelukkig kun je deze per categorie bekijken en kun je gaan voor onder andere horror, mystery & thriller en ook kookboeken. Elke dag wordt er ook een auteur van de dag gekozen, waar je meer over te weten krijgt.


Zoals je al raadt, kun je bij PDF Books World gratis ebooks vinden in PDF formaat. Het zijn allemaal boeken uit het publieke domein, waarvan de auteursrechten zijn vervallen. Zelf zijn ze ervan overtuigd dat ze letterlijk over elk onderwerp en voor lezers van alle leeftijden wel iets te bieden hebben.


Bij LibriVox scoor je ook gratis boeken, maar hier kun je terecht als je geen zin hebt om zelf te lezen. Eigenlijk zijn het dus geen ebooks, maar audiobooks. Je hebt verschillende tabs, waar je kunt sorteren op auteur, titel, genre/onderwerp of taal. Bedenk wel dat de bestanden iets groter zijn dan bij ebooks. Overigens kun je ook zelf helpen met het inspreken van audiobooks als je dat leuk lijkt. Je krijgt er wel niet voor betaald.


ben een 60 plusser en een enorme digibeet, wil graag een ereader aanschaffen, maar heb geen idee waar ik gratis nederlandstalige boeken kan downloaden laat staan dat ik weet hoe. Wie heeft de energie om deze oude digibeet een stukje op weg te helpen??dank dank jan


Wij zijn sinds kort gestart met de website Freebooks.nl. Hier vind je alle gratis en bijna gratis (max. 5 euro) Nederlandstalige e-books die online (legaal) te verkrijgen zijn. We willen hét startpunt worden voor mensen die een e-reader of iPad gekocht hebben en op zoek zijn naar gratis en bijna gratis e-books.


Op mijn website heb ik 12 romans en verhalenbundels van mijn hand die niet meer in de boekhandel verkrijgbaar zijn als gratis ebook beschikbaar gesteld, als epub- en pdf-file.Ze zijn inmiddels meer dan 10.000 keer gedownloaded, maar nog steeds splinternieuw.Hans Vervoort


Read-an-ebook.com is een Engelstalige weblog waar e-readers en e-books worden besproken en bestaat sinds 2010. Wanneer je lid wordt van de de site (gratis) of de facebook liked, krijg je gratis het ebook: How to choose an ebook reader.


Wij hebben een selectie gemaakt van de beste gratis ebooks. Op de meeste sites staat namelijk enorm veel troep (promotioneel, lage kwaliteit), wat reden was een wat hoogwaardigere site neer te zetten. We voegen nog steeds boeken toe, dus ben ook op zoek naar mensen die ebooks van hoge kwaliteit weten die gratis (maar wel legaal!) te downloaden zijn. Alvast bedankt!


Mijn gratis debuutroman Herman op de kop ( ) is al meer dan 5000 keer gedownload en in niet als vervolg maar wel in dezelfde stijl met een keur aan onderwerpen, spanning, zaken die je nauwelijks kunt verzinnen maar toch voorkomen zijn nu te vinden in het eveneens gratis ebook -of-boerderij.armisoft.nl/boek.htmlHopelijk hebben weer veel lezer(s)essen net zoveel plezier als ik bij het schrijven


Hallo Nicole,Er zijn volgens mij geen gratis boeken van Lucinda Riley. Ik heb ze allemaal, wil dan aan jou vragen of je het ebook van Dirk Mulder We zouden nog naar Noorwegen in een epub hebt of dat je iemand kent die dit boekje heeft dan kunnen we elkaar helpen.


Hieronder vind je het meest complete overzicht van alle gratis ebooks. Met de zoekbalk kun je snel boeken zoeken, maar je kunt ook sorteren op titel of aantal downloads. Je kunt via het menu ook gemakkelijk direct naar ebooks zoeken per categorie. Je kunt de ebooks downloaden door op de titel te klikken; je krijgt dan direct een downloadlink.


We streven er op deze site naar het meest volledige aanbod in gratis Nederlandstalige ebooks aan te bieden. Dit doen we door het aanbod van diverse andere sites (met toestemming) op een overzichtelijke manier samen te brengen. Je vindt hier dus een totaaloverzicht van alle gratis nederlandse ebooks die er op het web te verkrijgen zijn.


グループについて

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page